Krivična prijava protiv Podgoričanina: Policija pronašla 12 tona robe vrijednosti od oko 100.000 eura

Tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici se izjasnio da "u radnjama ovog lica nema elemenata krivičnog djela iz nadležnosti ovog tužilaštva"

14281 pregleda 7 komentar(a)
Oduzeta roba, Foto: Uprava policije
Oduzeta roba, Foto: Uprava policije

Iz Uprave policije (UP) je saopšteno da je tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici podnio krivičnu prijavu protiv F.V. (25) iz Podgorice, koji živi u Danilovgradu u mjestu Ćurilac zbog sumnje da je izvršio krivično djelo nedozvoljena trgovina.

"Službenici Odjeljenja bezbjednosti Danilovgrad su izvršili pretres stana i drugih prostorija koje koristi F.V. Tom prilikom kod njega je pronađena i oduzeta mrvilica sa ostacima zelene biljne materije za koju se sumnja da je opojna droga marihuana, vaga za precizno mjerenje, pribor za čiščenje oružja, mobilni telefon, kao i veća količina nelegalne robe", piše u saopštenju UP-a.

Prema njihovim riječima oduzimanje robe je izvršeno u prisustvu tržišnog inspektora Uprave za inspekcijske poslove, "te je utvrđeno da je riječ o robi ukupne težine skoro 12 tona, tržišne vrijednosti od oko 100.000 eura, i ona će biti predmet potrebnih vještačenja."

"Sa preduzetim aktivnostima upoznat je tužilac u Višem državnom tužilaštvu u Podgorici koji se izjasnio da u radnjama ovog lica nema elemenata krivičnog djela iz nadležnosti ovog tužilaštva", zaključili su.

Bonus video: