Kuljača: Sramota je da u Budvi imamo takve vrste niskog morala, građani znaju ko piše laži

"Neki istinu uvide i prije nego što laž otpočne, oni sa iskustvom imaju taj dar da predosjete laž. Neki to vide kasnije, uz dozu razočarenja, ali bilo kako bilo narod uvijek na kraju dođe to istine"

6310 pregleda 13 komentar(a)
Kuljača, Foto: Za budućnost Budve
Kuljača, Foto: Za budućnost Budve

Kandidat za odbornika izborne liste "Za budućnost Budve-Budva otvoreni grad- Mladen Mikijelj", Nemanja Kuljača ocijenio je da izborne kampanje imaju za cilj da svakog političkog takmaca prikažu u najboljem svjetlu.

"Ali istina, ona stvarna slika svakog od nas pojavi se pred biračem u onom momentu kada ima moć da potezom olovke mijenja sudbinu. Izbori uvijek pokažu ko je ko. Ne vide svi nju odmah. Neki istinu uvide i prije nego što laž otpočne, oni sa iskustvom imaju taj dar da predosjete laž. Neki to vide kasnije, uz dozu razočarenja, ali bilo kako bilo narod uvijek na kraju dođe to istine", naglasio je Kuljača.

Birač, kako dodaje, ne mora da čita novine, niti da bude ljubitelj portala i vještačke inteligencije da bi znao da razlikuje laž od istine.

"Jasno je njemu da na ovom svijetu postoje dvije vrste ljudi – oni koji rade i oni koji ne rade, a jedva čekaju da prve ogovaraju. Jedni poštuju druge, a drugi kleveću prve idući od jedne do druge institucije noseći neki obucak papira na kome nema imena i prezimena, na kome nema potpisa iza kojeg će neko stati vlastitim imenom. Jedni pružaju ruku pomirenja, a drugi i dalje stiskaju pesnice spremni da udare. Jednima je pobjeda da nema poraženih, a drugima je pobjeda da poraze i ponize drugog. Jedni sve čine javno, a drugi pišu tajna pisma protiv ovih prvih, a pošto su tajna i niko ne želi imenom i prezimenom da stane iza tih laži plašeći se i krivične odgovornosti nije teško procijeniti kakav domet i učinak mogu da ostvare”, ističe Kuljača i dodaje:

“Jednima narod vjeruje i kada im podmeću, a ove druge više ne želi. Sramota je da u Budvi koja je otvoreni grad i koja je prihvatila svakoga - i one koji su stotinama godina ovdje i one koji su došli juče imamo takve vrste niskog morala, laži, podmetačina i izmišljanja. U ovom gradu i prvi i drugi žive zajedno, ali Budva sve zna i građani Budve dobro znaju ko piše ove klevete i koji su motivi za pisanje ogavnih laži protiv jedine liste koja ima dovoljno snage i podrške građana Budve da u naredne četiri godine predvodi ovaj grad", naglasio je Kuljača.

Pred svake izbore, kako ističe, na svjetlost dana izađu i poroci i vrline, ono loše i ono dobro.

"Izađe i ono čega se pošteni stidi i ono što moralni opraštaju. Sve to, ponavljamo, narod vidi, čak i kada izgleda da nije tako. Osjeća narod šta je dobro za njega. Budva sve zna.Zato poštovani građani Budve, podržite najbolje na ovim izborima - koaliciju 'Za budućnost Budve – Budva, otvoreni grad', pod rednim brojem 3”, zaključio je Kuljača.

Bonus video: