Objavljen snimak iz 2016. na kojem Didi tuče tadašnju djevojku

Pjevačica je u tužbi navela da je Kombs bio u alkoholisanom stanju i da ju je udario u lice, a kad je pokušala da napusti hotel, on je počeo da viče na nju u hodniku, zgrabio je, a zatim je gađao staklenim vazama

9713 pregleda 2 komentar(a)
Šon Kombs Didi, Foto: Screenshot/Facebook
Šon Kombs Didi, Foto: Screenshot/Facebook

Šokantan video snimak na kojem se vidi kako američki reper Šon Didi Kombs fizički napada bivšu djevojku Kasi Venturu objavljen je na CNN-u, koji je došao do nadzornih snimaka hotela "Interkontinental" u Los Anđelesu.

Video koji je snimljen 5. marta 2016. prikazuje Kombsa kako je zgrabio, gurao, a zatim udarao pjevačicu koja je podnijela tužbu protiv njega u novembru prošle godine. Snimak se poklapa sa navodima u njenoj tužbi.

(Upozorenje: Uznemirujući video)

Pjevačica je u tužbi navela da je Kombs bio u alkoholisanom stanju i da ju je udario u lice, a kad je pokušala da napusti hotel, on je počeo da viče na nju u hodniku, zgrabio je, a zatim je gađao staklenim vazama. U tužbi se dodaje da je Kombs platio hotelu 50 hiljada dolara za nadzorni snimak.

"Šokantan video je samo još jedna potvrda uznemirujućeg i predatorskog ponašanja gospodina Kombsa. Riječi ne mogu opisati hrabrost i snagu koje je gospođa Ventura pokazala iznoseći ovo na svjetlost dana", kazao je advokat pjevačice Daglas H. Vidgor.

Kasina tužba pokrenula je lančanu reakciju i još tužbi na račun repera, koji se suočava sa optužbama za seksualno napastvovanje i seks trafiking. Didi je negirao sve optužbe.

Bonus video: