Irving: Konačno ću biti u paru sa nekim od tih strašnih Evropljana

Američki košarkaš se pridružio Dalasu nakon trejda iz Bruklina

2232 pregleda 4 komentar(a)
Irving, Foto: Reuters
Irving, Foto: Reuters

Kajri Irving je odradio prvi trening sa Dalasom, a uskoro bi trebalo i da odigra prvu utakmicu za tim iz Teksasa nakon što je trejdovan iz Burklina.

Irving je u Dalas došao zajedno sa Markifom Morisom u zamjenu za Spensera Dinvidija, Dorijana Fini-Smita, nezaštićeni pik prve runde drafta 2029. godine i dva pika druge runde.

“Želim da budem na mjestu na kojem me slave, a ne samo da me tolerišu i da postupaju sa mnom na način zbog kojeg se ne osjećam da sam poštovan. Bilo je perioda u Bruklinu kada sam osjećao nepoštovanje. Ja sam veliki radnik, a niko ne govori o mojoj radnoj etici, svi pričaju samo o onome što radim van terena. Želio sam da promijenim narativ, da ispišem svoju priču – sada kad sam u Dalasu, usredsrediću se na ono što mogu da kontrolišem“, rekao je Irving poslije prvog treninga sa Mevsima.

U Dalasu će igrati sa Lukom Dončićem.

"Konačno ću biti u paru sa nekim od tih strašnih Evropljana“, rekao je Irving uz osmijeh,

„Nevjerovatno je kako dominira na način koji nije viđen od Lerija Birda vjerovatno. Konstantno je u priči za MVP nagradu. Nisam uopšte zabrinut za to kako ćemo funkcionisati skupa. Koliko god mogu da skinem pritisak sa njega, da budem lider uz njega, spreman sam da to uradim, ali nema tu pritiska. Ništa nije na silu. Samo želim da igram košarku, da uživam u njegovom talentu i talentu ostalih saigrača, da skupa radimo na osvajanju titule“, poručio je Irving.

Bonus video: