Tičić: Gradski bazen u Budvi će opet biti mjesto okupljanja omladine i vaterpolista

„Vrijeme je da našoj djeci ponovo budu uzori Dejan Lazović, Bogdan Đurđić i ostali vrhunski sportisti, da to budu njihovi primjeri i idoli", rekao je Tičić

3694 pregleda 6 komentar(a)
Foto: DPS
Foto: DPS

Milan Tičić, kandidat za odbornika liste “Budva može bolje”, kazao je da će gradski bazen Pizana opet biti mjesto okupljanja budvanske omladine i budvanskih i crnogorskih vaterpolista.

Kandidati za odbornike sa te izborne liste posjetili su taj bazen i najavili "prvu veliku investiciju nove gradske uprave" – temeljnu rekonstrukciju tog sportskog objekta.

„U razgovoru sa našim dragim sugrađanima danas sam se prisjetio nekih izuzetnih momenata i emocija, dana kada je na ovom bazenu bilo puno omladine i naše, budvanske, djece. Kada su se osvajale i proslavljale titule uz hiljade i hiljade navijača“, kazao je Tičić, rekavši da "već osam godina Budva bilježi samo stagnaciju u sportu", te da je "prisutna i opšta degradacija svih društvenih vrijednosti."

„Vrijeme je da našoj djeci ponovo budu uzori Dejan Lazović, Bogdan Đurđić i ostali vrhunski sportisti, da to budu njihovi primjeri i idoli. Obećavam sa ovog mjesta, kao neko ko je odrastao i naučio da pliva na ovom bazenu, da ćemo nakon 26. maja krenuti u realizaciju projekta izgradnje modernog bazena koj će biti mjesto okupljanja budvanske omladine, budvanskih i crnogorskih vaterpolista“, zaključio je Tičić, kako se navodi u saopštenju.

Bonus video: