Mikijelj: Jedini cilj je bolja Budva, dosta je tapkanja u mjestu

"Stabilnost je neophodna kako bismo krenuli putem prosperiteta, napretka", rekao je nosilac liste „Za budućnost Budve - Budva otvoren grad“

5661 pregleda 27 reakcija 27 komentar(a)
Foto: Za budućnost Budve - Budva otvoren grad
Foto: Za budućnost Budve - Budva otvoren grad

Mladen Mikijelj, nosilac liste „Za budućnost Budve - Budva otvoren grad“, koju čine Nova srpska demokratija (NSD), Demokratska narodna partija (DNP), Pokret za promjene (DNP), Socijalistička narodna partija (SNP), Ujedinjena Crna Gora, Prava Crna Gora, Slobodna Crna Gora, DEMOS i Radnička partija, poručio je da će ta koalicija ostvariti ubjedljivu pobjedu na izborima 26. maja.

Tvrdi da tim koji predvodi ima dovoljno snage, znanja i iskustva da realizuju sve one projekte koje su obećali, uz poruku da je dosta bilo da Budva "tapka u mjestu".

Mikijelj je bio domaćin brojnim zvanicama na slavi Nove srpske demokratije, Svetog Vasilija Ostroškog, koja je večaras u prostorijama te partije obilježena.

“Kroz vjekove nas je Sveti Vasilije Ostroški sabirao, ujedinjavao i govorio da je jako važno da budemo jedinstveni, sabrani i da u nevolji pomažemo jedni drugima. Jedinstvo je temelj našeg izbornog programa. Jedinstvo smo ostvarili već na početku izborne kampanje kada smo okupili sve one snage koji su 30. avgusta 2020. sačuvale svetinje, a nakon toga krenule u prosperitet i progres Crne Gore: kako smo 30. avgusta uz pomoć naše crkve sačuvali svetinje, tako danas čuvamo mogućnost da slavimo našu slavu i da saberemo građane Budve oko ideje jedinstva, zajedništva, ideja koja će stvoriti preduslove da sjutra imamo stabilnost i napredak”, poručio je Mikijelj.

NSD slava budva
foto: Vuk Lajović

On je kazao da se jedinstvo već vidi večeras.

“Jedinstveno će nas dovesti do ubjedljive pobjede 26. maja. Nakon 26. maja treba da stvorimo političku stabilnost. Posvađane zajednice su osuđene na propast. Mi moramo da težimo jedinstvu i stabilnosti. Stabilnost je neophodna kako bismo krenuli putem prosperiteta, napretka. Dosta je tapkanja u mjestu. Dosta toga smo obećali građanima Budve i vrijeme je da te projekte realizujemo. Vrijeme je da isporučimo rezultat. Naš jedini cilj je bolja Budva, naš cilj je da građani budu srećni i zadovoljni gradom u kome žive. Napredak je kada realizujemo projekte koje smo obećali. Tim ljudi koji predvodim, uvjeren sam da ima dovoljno snage, znanja hrabrosti i iskustva da realizuje i projekat bolnice i projekat šetališta, projektat vrtića… da radimo na izgradnji parkova za djecu, gdje će se naša djeca okupljati, sigurno i bezbrižno igrati”, zaključio je Mikijelj.

Bonus video: