Milović u posjeti gradskom bazenu Pizana: Napravićemo novi bazen odakle će stasati neki novi crnogorski šampioni

"On je podsjetio da je u skladu sa izbornim programom liste koju predvodi, planirano ulaganje preko pet miliona za sportske organizacije, čime će Budva ponovo postati sportski centar i grad zdravih stilova života", kažu iz DPS-a

2601 pregleda 6 komentar(a)
DPS "Budva može bolje", Foto: DPS
DPS "Budva može bolje", Foto: DPS

Prije tačno 30 godina Budvanska rijevijera i vaterpolo klub u kojem sam ja ponikao, u kojem sam naučio da plivam, u kojem sam naučio šta znači biti timski igrač, je osvojila tad prvu titulu državnog šampiona. Moramo bazen vratiti Budvanima. Napravićemo novi bazen, biće to bazen na ponos svih Budvanki i Budvana, na ponos mladih generacija odakle će stasati neki novi crnogorski šampioni, kazao je nosilac liste "Budva može bolje", Nikola Milović, prilikom posjete bazenu Pizana.

On je rekao da se Budvi mora vratiti epitet grada sporta i da je lista koju on predvodi spremna da posvećeno radi na ostvarenju ove vizije.

"On je najavio njegovu temeljnu rekonstrukciju", kazali su iz DPS-a.

Istakli su da je, "evocirajući uspomene na srećna vremena grada Budve", Milović podsjetio na značajne sportske rezultate koji su nastajali upravo na tom mjestu.

On je podsjetio, kažu, da je u skladu sa izbornim programom liste koju predvodi, planirano ulaganje preko pet miliona za sportske organizacije, "čime će Budva ponovo postati sportski centar i grad zdravih stilova života".

"Budva može bolje, za moderan gradski bazen, za potpuno novu Pizanu, za mjesto dobrih uspomena, za mjesto novih šampiona, za mjesto ponosa našega sporta, za našu omladinu, za naš siguran grad. Budva može bolje", zaključio je Milović.

Bonus video: