"Budva naš grad": Moraju se rješavati problemi u koje su nas doveli odbornici koji su blokirali svaki dogovor

"Budva više ne može da čeka ni jedan jedini dan"

4956 pregleda 27 reakcija 27 komentar(a)
Nikola Jovanović, Foto: Budva naš grad - Nikola Jovanović
Nikola Jovanović, Foto: Budva naš grad - Nikola Jovanović

Grupa građana Budva naš grad - Nikola Jovanović saopštila je da Budva "više ne može čekati" nijedan dan i da se moraju rješavati problemi "u koje su nas doveli odbornici koji su blokirali svaki dogovor".

"Pojedinci su izdali principe za koje smo se svi zajedno borili, tako što su htjeli da neispunjavanjem zahtjeva koje je ispostavila Vlada Crne Gore, uvedu prinudnu upravu u Budvu, što nismo dozvolili", navodi se u saopštenju, u kojem su pozvali Budvane da se pridruže njihovoj kampanji, kako bi "zajedno i jednom za svagda uspostavili održiv sistem koji će donijeti dobro našem gradu".

"Vjerujemo da ste uvidjeli neiskrenost njihovih namjera, i da smo vama vratili mandate zato što vjerujemo u naš zajednički put - Budva treba da bude naš grad, naša kuća i naša porodica. Nama je Budva svetinja, a njima je sredstvo za bogaćenje i sticanje funkcija. Budva više ne može da čeka ni jedan jedini dan. Mi moramo da rješavamo probleme u koje su nas doveli odbornici koji su blokirali svaki dogovor, i zato sve iskrene ljude pozivamo da podrže našu zajedničku kuću - Budvu", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: