Prva Crnogorska FC24 Liga – kompletirano 7. kolo

Ovo kolo donijelo je mnogo uzbuđenja i promjena na tabeli, a publika je mogla uživati u vrhunskom nogometu i talentu igrača

5790 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

Uzbudljivo sedmo kolo Prve Crnogorske FC24 Lige donijelo je mnogo golova, iznenađenja i dramatičnih trenutaka. Adem Garuc i Uroš Ilinčić podijelili su bodove remijem rezultatom 1:1, dok je Andrija Begović slavio protiv Aleksa Joksimovića rezultatom 4:2, osvajajući važne bodove za trenutni plasman na tabeli.

Blažo Janković nije uspio zaustaviti Iliju Mićkovića, koji je dominirao utakmicom i slavio rezultatom 5:1. Bogdan Radulović je impresivnom pobjedom od 3:0 nad Irfanom Berbatom pokazao svoju snagu, dok je Luka Božović poražen od Mirze Hadžajlića rezultatom 1:2.

Luka Manojlović je sjajnom igrom ostvario visoku pobjedu od 6:3 nad Balšom Pavićevićem, dok je Mašan Popović uspio nadmašiti Sergeja Pejovića rezultatom 2:1. U derbiju kola, Risto Pejović je pobijedio Miljana Cerovića sa 2:0, dok je Novak Novović bio bolji od Andrije Dragojevića rezultatom 2:0.

Blagoj Zlatanovski nije uspio zaustaviti Luku Vučevića, koji je dominirao utakmicom i slavio visokom pobjedom od 6:2. Ovo kolo donijelo je mnogo uzbuđenja i promjena na tabeli, a publika je mogla uživati u vrhunskom nogometu i talentu igrača.

Trenutno stanje na tabeli Prve Crnogorske FC24 Lige, održane u saradnji sa SESCG.
Trenutno stanje na tabeli Prve Crnogorske FC24 Lige, održane u saradnji sa SESCG.foto: Privatna arhiva

Bonus video: