Žakelj: Od starta se vidjelo da nismo pravi, sa ovim brojem skokova u napadu morali smo da izvučemo bolji rezultat

"Idemo u Podgoricu - rezultat je 1:0, uradićemo sve da se vratimo u Beograd"

9692 pregleda 37 reakcija 2 komentar(a)
Foto: ABA/Dragana Stjepanović
Foto: ABA/Dragana Stjepanović

Budućnost se kasno probudila u "Beogradskoj areni", od brejka nije bilo ništa - Partizan je slavio sa 78:67 i poveo 1:0 u polufinalnoj seriji AdmiralBet ABA lige.

"Mislim da je Partizan zasluženo dobio ovaj meč - nema o čemu puno da pričamo, vidjelo se odmah na početku da nismo pravi, da smo premekani... Kad primiš 27 poena u prvoj četvrtini od tima sa takvim kvalitetom, teško je vratiti se", rekao je na presu nakon meča Andrej Žakelj, trener Budućnost Volija.

Imala je Budućnost i minus 18, ali se nije predavala, u finišu meča prišla je na 69:65... Ipak, trebalo je ranije da shvati da protiv Partizana može da igra.

"Probali smo, imali smo mnogo grešaka, posebno u odbrani, ali nemam šta da zamjerim kada je u pitanju borba, posebno u posljednjoj četvrtini i sa ovakviom brojem skokova u napadu (20) morali smo da izvučemo bolji rezultat", smatra Žakelj.

Bilo je i mnogio grešaka na obje strane...

"Nismo imali šuterski dan, previše je bilo nervoze, ali kažem - mislim da je prva četvrtina odlučila utakmicu. Počeli smo na pogrešan način, ne kako smo se dogovorili", objasnio je slovenački stručnjak.

Revanš je za sedam dana u "Morači" - povratak serije u Beograd ili kraj.

"Idemo u Podgoricu - rezultat je 1:0, uradićemo sve da se vratimo u Beograd", zaključio je Žakelj.

Bonus video: