U Ulcinju uhapšen državljanin Kosova za kojim je raspisana nacionalna potjernica: Nakon što je izazvao udes pobjegao?

Iz policije su pojasnili da je njemu nakon privoda kod nadležnog tužioca, uručeno rješenje o zabrani ulaska u Crnu Goru u trajanju od pet godina

9539 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Policija u Ulcinju uhapsila je V.B. (28) sa Kosova zbog sumnje da je izvršio krivično djelo ugrožavanje javnog saobraćaja, navodi se u saopštenju Uprave policije (UP).

"Ulcinjskoj policiji je prijavljeno da je na skretanju ka Velikoj plaži došlo do saobraćajne nezgode u kojoj je jedno lice povrijeđeno, a da je drugi učesnik napustio lice mjesta. Brzom reakcijom i intenzivnim radom na terenu ulcinjska policija identifikovala je lice koje je upravljalo drugim vozilom koje je učestvovalo u saobraćajnoj nezgodi", piše u saopštenju.

Prema njihovim riječima nakon provjere lica u zajedničkom centru u Plavu i policijskih službenika NCB Interpola Podgorica, "policija je došla do saznanja da se ovo lice potražuje na nacionalnom nivou, na Kosovu, zbog izdržavanja kazne zatvora."

"U saradnji sa Stanicom granične policije u Ulcinju, te njihovim naknadnim postupanjem, licu je, nakon privoda kod nadležnog tužioca, uručeno rješenje o zabrani ulaska u Crnu Goru u trajanju od pet godina, te mu je izrečena mjera prinudnog udaljenja iz Crne Gore, koju su sproveli službenici Sektora granične policije", zaključili su.

Bonus video: