Podijelimo teret dvanaesti put

Elektroprivreda Crne Gore od 1. maja pokreće dvanaesti ciklus akcije “Podijelimo teret”, kako bi se kupcima iz kategorije “domaćinstva” omogućilo da dug za utrošenu električnu energiju izmire po izuzetno povoljnim uslovima.

12635 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Elektroprivreda Crne Gore
Foto: Elektroprivreda Crne Gore

Akcija “Podijelimo teret ” trajaće do 31. jula. U tom periodu, sva domaćinstva kojima ističu sporazumi iz prethodnih akcija ''Podijelimo teret'', kao i sva nova domaćinstva koja žele da se priključe, svoje obaveze mogu izmiriti po izuzetno povoljnim uslovima.

Za dvanaesti ciklus akcije PODIJELIMO TERET, uslov za priključenje akciji stiču svi kupci iz kategorije “domaćinstva” kod kojih je suma uplata u prethodnm mjesecu zaključno sa datumom zaključivanja Sporazuma po povlašćenim uslovima “Podijelimo teret” jednaka ili veća od poslednje fakture kojoj je istekao valutni rok. Tako se akciji tokom maja mogu priključiti kupci, koji pripadaju grupi potrošnje "domaćinstva", uz neophodan uslov da je iznos uplata do momenta sklapanja sporazuma jednak ili veći od poslednje fakture (martovski račun).

Domaćinstva koja se priključe akciji ''Podijelimo teret'', stiču pravo na brojne povoljnosti:

• otplata prethodnog duga u fiksnim mjesečnim ratama u iznosu od 20 eura,

• izuzeće od prinudnih metoda naplate dok se poštuje Sporazum,

• obustava obračuna zatezne kamate

Maksimalan broj rata na koji se može potpisati Sporazum je 22. Ukoliko je dug manji od 440 eura, broj rata se određuje tako što se iznos duga dijeli sa 20 eura (npr. dug od 320 eura kupac će otplaćivati u 16 fiksnih mjesečnih rata od 20 eura).

Takođe, svi kupci električne energije koji su isključeni sa mreže imaju pravo da se priključe akciji, a uz navedene neophodne uslove moraju da plate i troškove priključenja.

Za sve informacije, potrošači se mogu obratiti Call centru, besplatnim pozivom na broj 19100, informacije mogu dobiti i putem www.epcg.com, zvanične Fejsbuk strane, na imejl adresi call.centar@epcg.com, kao i na informativno-naplatnim punktovima lokalnih jedinica Snabdijevanja.