Milović predvodi listu DPS-a pod nazivom "Budva može bolje!"

"Uvjereni smo da će odbornička lista 'Budva može bolje!' odnijeti ubjedljivu pobjedu na predstojećim lokalnim izborima u Budvi", poručili su iz DPS-a

14805 pregleda 52 reakcija 50 komentar(a)
Nikola Milović, Foto: DPS Budva
Nikola Milović, Foto: DPS Budva

Nikola Milović predvodiće na predstojećim lokalnim izborima u Budvi listu DPS-a koja će nositi naziv "Budva može bolje!", saopšteno je iz Opštinskog odbora DPS-a Budva.

Prof. dr Nikola Milović rođen je 1980. godine. Osnovnu i srednju školu završio je u Budvi, gdje i danas živi. Diplomirao je 2003. godine na Ekonomskom fakultetu Univerziteta Crne Gore. Zvanje magistra ekonomskih nauka stekao je četiri godine kasnije na Univerzitetu u Beogradu. Doktorirao je u aprilu 2011. godine, a danas je redovni profesor Ekonomskog fakulteta – Univerziteta Crne Gore, za oblast Ekonomska analiza i politika. Predavač je na predmetima Nacionalna ekonomija, Ekonomija Evropske unije, Zajedničko tržište i politika konkurencije EU. Član je Centra za doktorske studije Univerziteta Crne Gore, i rukovodilac katedre za Ekonomsku analizu i politiku Ekonomskog fakulteta. U periodu 2016 – 2022. godine, u dva mandata je obavljao funkciju Dekana Ekonomskog fakulteta Univerziteta Crne Gore. Oženjen je i otac dvoje djece, navodi se u saopštenju.

"Uvjereni smo da će odbornička lista 'Budva može bolje!' odnijeti ubjedljivu pobjedu na predstojećim lokalnim izborima u Budvi, čime će se konačno stati na kraj anarhiji i haosu u našem gradu, jer je evidentno da je došlo vrijeme za promjene koje će donijeti razvoj i prosperitet nakon stagnacije koja traje još od 2016. godine", poručili su iz budvanskog DPS-a.

Bonus video: