Skenderi: Budva mora biti inkluzivna zajednica, URA će učiniti da grad bude pristupačniji za osobe sa invaliditetom

Skenderi je, kako se navodi u saopštenju URE, naglasio da kao kandidat za odbornika u Skupštini opštine Budva njegov motiv je jasan

4815 pregleda 11 komentar(a)
Skenderi, Foto: URA
Skenderi, Foto: URA

Budva mora biti inkluzivna zajednica za sve, kako za njene građanke i građane, tako i za mnogobrojne turiste koji posjećuju Budvu, kazao je kandidat za odbornika URE na lokalnim izborima u Budvi Admir Skenderi.

Skenderi je, kako se navodi u saopštenju URE, naglasio da kao kandidat za odbornika u Skupštini opštine Budva njegov motiv je jasan.

"Želim da pomognem gradu da se vrati svojim građankama i građanima i krene naprijed pravim putem. Godinama se aktivno borim za prava osoba sa invaliditetom, fokusirajući se na fizičku pristupačnost grada. Moj cilj i cilj Građanskog pokreta URA je da učinimo grad pristupačnim za osobe sa invaliditetom, uvažavajući i sve njihove potrebe", rekao je Skenderi.

Prema njegovim riječima Skupština grada i buduća vlast imaju ključnu ulogu u ovom procesu, dodajući da vjeruje da se zajedničkim naporima mogu postići pozitivne promjene koje će koristiti svim građanima Budve i da će URA, kako je kazao, nesumnjivo dati svoj doprinos kao dio vlasti u tom pravcu.

Bonus video: