Injac: Vjerujemo u dogovor sa Pokretom za Podgoricu, PES spreman i za izbore

Gradonačelnica je uvjerena da će vlast u Podgorici biti stabilna jer, uprkos mimoilaženjima, smatra da i dalje svi dijele isti cilj

11801 pregleda 31 reakcija 31 komentar(a)
Foto: Boris Pejović
Foto: Boris Pejović

Gradonačelnica Podgorice Olivera Injac kazala je da vjeruje u dogovor sa Pokretom za Podgoricu, ali da Pokret EVropa sad (PES) ne bježi od izbora ukoliko dogovora ne bude.

Ipak, poručuje da od stabilnosti vlasti zavisi rješavanje problema koje muče Podgoričane - od otpada, pa do saobraćaja.

Injac je uvjerena da će vlast u Podgorici biti stabilna jer, uprkos mimoilaženjima, smatra da i dalje svi dijele isti cilj.

"Naše ideje, naši ciljevi, vrijednosti i planovi koji smo imali za Glavni grad nijesu se promijenili, tako da će nas to voditi u narednom periodu da svi budemo zajednički i da ostanemo u Glavnom gradu da bi vlast bila stabilna", rekla je Injac za TVCG.

Od kojih funkcija i pozicija zavisi stabilnost vlasti, nije željela da komentariše, jer kako kaže, još se vode neformalni razgovori.

Ipak, kako ističe, ako ne bude dogovora sa odbornicima Pokreta za Podgoricu, u PES-u ne bježe od izbora.

"Nisam neko ko bi želio da do toga dođe, ali ako se takve stvari dese sigurno ćemo ići na nove izbore i mi u PES-u smo kao što je više puta ponovljeno spremni da uđemo u takav aranžman, naravno, zbog interesa građana", rekkla je gradonačelnica, kako prenosi Portal RTCG.

Bonus video: