Sedmo kolo Prve crnogorske FC24 Lige: Koji dueli su po rasporedu ovog vikenda

Publika će imati priliku da u nedjelju, 5. maja, uživa u vrhunskim partijama i talentu igrača

1663 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Sedmo kolo Prve Crnogorske FC24 Lige donosi novo uzbuđenje i izazove za takmičare. Očekuju nas uzbudljivi dueli i neizvjesne borbe za bodove i pozicije na tabeli. Publika će imati priliku da u nedjelju, 5. maja, uživa u vrhunskim partijama i talentu igrača. Ne propustite pratiti akciju u igraonici Izzy Gaming i biti dio ovog sportskog spektakla!

Trenutno stanje na tabeli Prve Crnogorske FC24 Lige, održane u saradnji sa SESCG:

fc24 liga
foto: Privatna arhiva

Utakmica koja će zvanično označiti početak 7. kola je duel između Adema Garuca i Uroša Ilinčića. Nakon šest odigranih utakmica, Adem je osvojio 4 boda, dok njegov protivnik ima 9 bodova i trenutno drži 10. poziciju.

Odmah nakon toga, očekuje nas jedna od poslastica ovog kola - duel između četvrtoplasiranog Alekse Joksimovića i petoplasiranog Andrije Begovića nakon 6 odigranih utakmica. Oba takmičara imaju po 13 bodova, ali je Aleksa u prednosti zbog bolje gol razlike. Da li će igrači biti oprezni u ovom duelu, s obzirom da imaju direktnog konkurenta i da bodovi duplo vrijede, ili ćemo ipak vidjeti utakmicu sa dosta golova – ostaje nam da sačekamo nedjelju i ispratimo ovu fantastičnu utakmicu.

Blagoj Zlatanovski, koji nije odigrao utakmicu šestog kola protiv Irfana Berbata, imaće dodatne obaveze ovog vikenda jer nakon odigravanja zaostale utakmice, u 7. kolu ga dočekuje Luka Vučević, koji je nakon trijumfa u prošlom kolu od 4-0 trenutno osmoplasirani.

Irfan Berbat će, nakon utakmice sa Blagojem, odigrati utakmicu protiv Bogdana Radulovića. Bogdan je sa pobjedom u prošlom kolu sada 11. na tabeli i pokušaće u duelu protiv Irfana uhvatiti korak za gornjim dijelom tabele

Blažo Janković će u nedjelju za svog protivnika imati Iliju Mićkovića, koji je nakon 6 odigranih utakmica sakupio 6 bodova. Da li Blažo, sa 4 osvojena boda u dosadašnjem dijelu sezone, nakon ove utakmice može uspjeti da zauzme višu poziciju od Ilije ili ne, saznaćemo u nedjelju.

Luka Božović i Mirza Hadžajlić će odmjeriti svoje snage ove nedjelje u igraonici Izzy Gaming. Oba igrača će nakon poraza u prošlom kolu tražiti povratak forme upravo u ovom duelu.

Luka Manojlović, koji ima samo jedan bod zaostatka u odnosu na pozicije jedan i dva na tabeli, odigraće svoju utakmicu ovog kola protiv Balše Pavićevića. Za Luku će u ovom meču pobjeda biti imperativ ukoliko želi da prati korak s trenutnim liderima na tabeli, dok će s druge strane Balša pokušati da iznenadi protivnika i promijeni tok svoje sezone.

Mašan Popović, sa trenutnim učinkom od 2 pobjede i 4 poraza, imaće ovog vikenda težak zadatak jer je njegov protivnik u 7. kolu Sergej Pejović, koji se nalazi na drugom mjestu i još uvijek nije doživio poraz. Sergej je u dosadašnjem dijelu sezone postigao najviše golova – 25, isto kao i trenutni lider na tabeli Risto Pejović.Da li će Mašan imati rješenje za Sergejev snažan napad, ostaje nam da vidimo.

Još jedna od poslastica ovog vikenda, slobodno možemo reći derbi koji će obilježiti 7. kolo Prve Crnogorske FC24 Lige, jeste utakmica u kojoj će snage odmjeriti Miljan Cerović i Risto Pejović. Oba učesnika su prije početka sezone bila među favoritima za osvajanje titule, što za sada opravdavaju. Risto je trenutno prvoplasirani nakon 6 odigranih utakmica, dok se Miljan nalazi na 6. poziciji. Miljan bi eventualnom pobjedom prišao na samo bod zaostatka za Ristom, dok bi Risti pobjeda značila nastavak sjajnog niza. Jedno je sigurno, očekuje nas odličan duel dva sjajna protivnika.

Duel između Novaka Novovića i Andrije Dragojevića će zatvoriti ovonedjeljno kolo. Novak, koji je nakon težeg rasporeda iza sebe i duela protiv glavnih favorita – Alekse Joksimovića i Rista Pejovića, ostao neporažen, zauzima trenutno visoku sedmu poziciju na tabeli. Sa druge strane, Andrija, nakon prve pobjede koju je ostvario u prošlom kolu, probaće da promijeni tok sezone u svoju korist. Da li će Andrija imati rješenje za odličnu Novakovu formu ili će Novak nastaviti sa odličnim partijama u režiji Judea Bellinghama, gledaćemo u nedjelju od 10h u igraonici Izzy Gaming

Kompletan raspored 7. kola Prve Crnogorske FC24 Lige možete vidjeti u prilogu ispod:

fc24 liga
foto: Privatna arhiva

Bonus video: