Vins Stejpls singlom "Shame on the Devil" najavio novi album

Na novom izdanju, njegovom posljednjem za Def Jam, naći će se 13 pjesama

2298 pregleda 0 komentar(a)
Vins Stejpls u seriji "The Vince Staples Show", Foto: Printscreen YouTube
Vins Stejpls u seriji "The Vince Staples Show", Foto: Printscreen YouTube

Američki reper Vins Stejpls najavio je novi album "Dark Times" koji će izaći u petak 24. maja. On je objavio najavni singl "Shame on the Devil" sa pratećim spotom.

Nakon albuma "Ramona Park Broke My Heart" Stejpls je sarađivao sa Alchemistom na pjesmama "The Caliphate" i "Lonnie P.", a u februaru ove godine izašla je njegova satirična komedija "The Vince Staples Show". Reper igra polufiktivnu verziju sebe u seriji od pet epizoda koja je izazvala uglavnom pozitivne reakcije.

Na novom izdanju, njegovom posljednjem za Def Jam, naći će se 13 pjesama. Stejpls je publici prvobitno postao poznat kao član alternativnog hip hop kolektiva Odd Future. Njegov debi "Summertime '06" iz 2015. je imao odličan prijem kod publike i kritike i iznjediro je platinasti singl "Norf Norf".

Kalifornijski reper je prije njegove serije ušao u glumačke vode, igrajući u filmovima "Dope" i "White Men Can't Jump", kao i u seriji "Abbott Elementary", a pozajmio je i svoj glas u animiranim serijama "American Dad!" i "Lazor Wulf".

Bonus video: