KPDP: Mate i Josip uče Damira da pliva

Damir se žali Josipu kako mu je Kate prigovorila da ne zna da pliva pa Josip dolazi na ideju: kao kum, odlučuje da Matino momačko veče organizuje u toplicama, na što Mate pristaje

223 pregleda1 komentar(a)
KPDP
25.11.2016. 10:44h

Kako bi povezao Oštrovac s Gospićem, a i pokazao se kao muško, Sveto je odlučio da kupi kombi i preda zahtjev za koncesiju. Barbara je oduševljena idejom. No, dok Sveto počinje prijevoznički rat s Vjekom i Mrkim, Srećko posjećuje Barbaru I oduševljava se kad sazna da nije trudna. Priprema se Jesusov transfer. Prije potpisivanja ugovora, u restoran upada USKOK i hapsi menadžera Zorana zbog prikrivanja poreza.

Milica s Jesusom odlazi u Zagreb, odlučna da Zorana izvuče iz zatvora i zaključi transfer. U međuvremenu, Srećko, želeći procenat za posredovanje, nagovara Stojana da kupi Jesusa za svoj NK "Ličanin". Oduševljen idejom, Marko zove Milicu. Damir se žali Josipu kako mu je Kate prigovorila da ne zna da pliva pa Josip dolazi na ideju: kao kum, odlučuje da Matino momačko veče organizuje u toplicama, na što Mate pristaje. Damir, Mate i Josip odlaze na „momačko veče” u wellness sa tajnim planom da Damir nauči da pliva i odvode Katarinu na more.

Seriju “ Kud puklo da puklo” možete pratiti radnim danima u 17.30 sati i u repriznim terminima u 11.05 sati ujutro.