Bravo: Barselona je veći klub od Mančester sitija

„Mančester je sličan Barseloni, magnet za publiku, ali je katalonski klub mnogo veći. U Sitiju radim sa najboljim stručnjakom na svijetu i veoma sam zadovoljan”, rekao je čileanski golman

0 komentar(a)
Klaudio Bravo, Foto: Reuters
14.11.2016. 09:42h

Golman Mančester sitija Klaudio Bravo priznao je danas da nema dilemu da je njegov nekadašnji klub Barselona veći od sadašnjeg.

Bravo je ljetos došao u Mančester upravo iz Katalonije u transferu vrijednom 20 miliona eura, na čemu je insistirao menadžer Pep Gvardiola, nekada uspješni fudbaler i trener Barselone.

„Mančester je sličan Barseloni, magnet za publiku, ali je katalonski klub mnogo veći. U Sitiju radim sa najboljim stručnjakom na svijetu i veoma sam zadovoljan”, rekao je Bravo za čileanski TVN.

Riječi Brava dolaze samo sedam dana poslije izjave saigrača Ilkaja Gindogana da je Mančester siti veći klub od Bajerna, što je izazvalo veliku pažnju širom Evrope.

Čileanski golman, ipak, nije htio svoj klub da stavlja u „isti koš” sa gigantima kao što su Bajern i Barselona, ali je poručio da vjeruje da bi jednog dana Siti mogao da se svrsta u njihov red.