Nikšić: Rnković osumnjičen za pokušaj dvostrukog ubistva

Rnković se nakon izvršenja krivičnog djela udaljio sa lica mjesta i policija ga je na osnovu opisa pronašla u Ulici Vuka Karadžića. Doveden je u stanicu policije radi kriminalističke obrade tokom koje je utvrđeno da je osumnjičeni izvršio krivično djelo koje mu se stavlja na teret

256 pregleda2 komentar(a)
Nož
23.10.2016. 12:46h

Nikšićanin Branko Rnković (20) uhapšen je zbog sumnje da je pokušao da ubije sugrađane Vojina Adžića (22) i Miloša Ćorović (22) u noći između subote i nedjelje.

Kako je “Vijestima” rečeno iz policije njih su oko 1.40 časova ujutro građani obavijestili da je u Ulici Novice Cerovića, došlo do tuče i svađe između većeg broj lica-

“Kada smo došli zatekli smo V. A. koji je krvario u predjelu grudi i lica, dok je M.Ć. imao posjekotinu na lijevom dlanu. Rekli su da im nije poznato lice koje im je nanijelo povrede”, kazali su “Vijestima” iz policije.

Ažić i Ćorović su prevezeni u nikšićku Opštu bolnicu gdje im je ukazana pomoć. Adžiću su konstatovane dvije ubodne rane, jedna u predjelu slabine dubine oko šest centimetara, a druga u predjelu lijeve strane grudi. On je nakn hirurškog zahvata zadržan na odjeljenju hirurgije i stabilnih je vitalnih parametara, dok je Ćorović koji je prošao sa lakšom povredom nakon ukazane pomoći pušten kući.

Rnković se nakon izvršenja krivičnog djela udaljio sa lica mjesta i policija ga je na osnovu opisa pronašla u Ulici Vuka Karadžića. Doveden je u stanicu policije radi kriminalističke obrade tokom koje je utvrđeno da je osumnjičeni izvršio krivično djelo koje mu se stavlja na teret.

Zamjenik vrhovnog državnog tužioca Miloš Šoškić djelo je kvalifikovao kao pokušaj ubistva i njemu će Rnković biti sproveden u zakonom propisanom roku.