Demokrate obišle 1.7 hiljada domova

"Njihove reakcije su pokazale da Demokrate idu putem pobjeda i izdizanja iznad podjela, putem oporavka ekonomije i vraćanja dotojanstva čovjeku, a naročito na sjeveru, odakle se najvažniji resurs svake države – ljudi, masovno iseljavaju", kazali su iz te stranke

0 komentar(a)
27.09.2016. 13:15h

Demokratska Crna Gora obišla je oko 1,7 hiljada kolašinskih domova i podijelila promotivni materijal a, kako su kazali, reakcije građana su pokazale da Demokrate idu putem pobjeda.

Kako je saopšteno iz te stranke, reakcije Kolašinaca na prisustvo predsjednika Alekse Bečića i članova Mladih demokrata u njihovoj opštini, dokaz su da Demokrate idu dosljednim i pravim putem.

"Njihove reakcije su pokazale da Demokrate idu putem pobjeda i izdizanja iznad podjela, putem oporavka ekonomije i vraćanja dotojanstva čovjeku, a naročito na sjeveru, odakle se najvažniji resurs svake države – ljudi, masovno iseljavaju", kazali su iz te stranke.

Oni su naveli da incident, kada je grupa mladića verbalno napala volonterke Demokrata, ni na koji način nije bacio sjenku na uspješan dan Demokrata u Kolašinu.

"Samo je potvrdio neophodnost smjene ove vlasti, ali i naše zalaganje da građani, između ostalih, počinu i od maminih i tatinih sinova, kojima se sve može samo zato što su podobni", navodi se u saopštenju.

Kako su kazali, građani Kolašina zamislili su se i razmislili o životu koji žive, ali i o političkoj ponudi na izborima, »zahvaljujući izvođenju nekoliko performansa Mladih demokrata«.

"Sa sjevera, gdje su proveli posljednjih sedam dana, Demokrate su se danas spustile južnije i svoje ideje kako eliminisati korupciju i organizovani kriminal i smanjiti nezaposlenost već jutros su počele predstavljati građanima Cetinja, dok će sjutra treći prsten kampanje realizovati u Danilovgradu", najavile su Demokrate.

Galerija

Demokrate FOTO:
Demokrate FOTO:
Demokrate FOTO:
Demokrate FOTO:
Demokrate FOTO: