Demokrate: Građani Plava su dokaz tolerancije i solidarnosti

Nakon što su Mlade Demokrate uspješno izvele performanse koji su imali za cilj da animiraju građane kako bi se otrgli iz letargične svakodnevice, stanovnici Plava bili su u prilici da se upoznaju sa Programom i ciljevima Demokrata.

6 komentar(a)
Demokratska Crna Gora
16.08.2016. 10:51h

Demokratska Crna Gora realizovala je kampanju ''od vrata do vrata'' pod sloganom ''Pobjede, a ne podjele'' u Plavu, a obišli su 520 domaćinstava u tom gradu i ustanovili da imaju podršku od 11,40 % građana.

Mlade Demokrate su izvele performanse, a stanovnici Plava bili su nakon toga u prilici da se upoznaju sa Programom i ciljevima te partije.

"Stanovnici Plava su sa oduševljenjem prihvatili ideje Demokrata o pobjedama, a ne podjelama, jer je Plav jedan od crnogorskih gradova koji je najbolji dokaz da su solidarnost i tolerancija, u multikonfesionalnoj i multietničkoj sredini, garant mirnog suživota građana na ovim prostorima", navode Demokrate u saopštenju.

Predsjednik Demokrata Aleksa Bečić razgovarao je sa građankama i građanima Plava o aktuelnoj političkoj situaciji, problemima sa kojim se svakodnevno susreću u dijelu funkcionisanja lokalne samouprave, te o programu i načinu ostvarenja osnovnih ciljeva i zadataka Demokratske Crne Gore.