Podgoričkom taksisti ukrali dokumenta, 800 eura i člansku kartu DPS-a

Vujisić je kradljivca opisao kao mršavijeg muškarca srednjeg rasta i plave kose. Tvrdi da ga je i ranije, nekoliko puta vozio do Konika i da zna kako se preziva

561 pregleda64 komentar(a)
Slavko Vujisić, Foto: Luka Zeković
12.06.2016. 14:24h

Podgorički taksista Slavko Vujisić prijavio je policiji da je opljačkan prošle sedmice.

Tvrdi da mu je lopov iz automobila ukrao futrolu u kojoj su bila njegova dokumenta, bankovne kartice, oko osamsto eura i člansku kartu Demokratske partije socijalista (DPS).

“U utorak 8. juna, oko 15 sati, ispred Kliničkog centra mom vozilu prišao je muškarac kog znam iz viđenja i pitao da ga odvezem do izbjegličkog naselja na Koniku.

Nisam imao zakazanu vožnju i odvezao sam ga do kuće, a potom otišao put svoje kuće. Tada sam primijetio da mi je nestala futrola koja je bila u kasi ispod suvozačevog sjedišta”, kazao je Vujisić.

On je kradljivca opisao kao mršavijeg muškarca srednjeg rasta i plave kose. Tvrdi da ga je i ranije, nekoliko puta vozio do Konika i da zna kako se preziva.

“Rekao sam policiji kako se preziva i iz koje je porodice, jer su poznati po krivičnim djelima. Rekli su da će ga potražiti i uzeti izjavu od njega, ali do danas me niko ništa nije obavijestio. Pretpostavljam da je ranije, kada se vozio sa mnom, vidio gdje mi stoji futrola, tako da je moguće da je ukrao čak i tokom vožnje”, kazao je Vujisić juče.

Taksista je rekao da mu nije bitno da mu lopov vrati novac, već samo dokumenta, jer su mu neophodna.

“U futroli su lična karta, vozačka dozvola, moja i zdravstvena knjižica mog sina, saobraćajna dozvola za “hjundai” registrovan na ime V.V., dvije kartice CKB banke, članska karta DPS-a i 800 eura. Neka mi vrate dokumenta”, kazao je Vujisić.