Mljekara "Lazine" obradovala najmlađe sa više od 500 poklon paketića (VIDEO)

Da je ovaj humani gest, najmlađima učinio dan nezaboravnim kažu i zaposleni u vrtiću

1343 pregleda0 komentar(a)
Nezaboravan gest za najmlađe, Foto: Mljekara Lazine
22.12.2018. 08:30h

Praznici su vrijeme dobrog raspoloženja i darivanja, a pokloni su juče stigli i najmlađima u danilovgradskom vrtiću „Irena Radović“. Nakon druženja sa Šantom Pantom i Djeda Mrazom, mališani su dobili slatke paketiće koje je i ove godine obezbijedila mljekara ’Lazine’.

Već nekoliko godina zaredom, iz ove kompanije se trude da djeci uljepšaju novogodišnje i božićne praznike, pa humanost nije izostala ni sada.

Mljekara ’Lazine’ zadnjih osam godina aktivno doprinosi da novogodišnja groznica protrese djecu danilovgradske opštine. Ove godine, mljekara ’Lazine’ je podijelila 520 paketića i to: centralnom danilovgradskom vrtiću i područnim jedinicama u Spužu, Novom Selu i Ždrebaoniku. Pored raznih slatkiša, u paketiću se nalaze čestitka i pjesmica koju su sastavili službenici mljekare ’Lazine“, kazao je Boris Ćorić, ispred mljekare ’Lazine’.

Da je ovaj humani gest, najmlađima učinio dan nezaboravnim kažu i zaposleni u vrtiću.

Posebnu zahvalnost dugujemo vlasnicima mljekare ’Lazine’, gospodinu Milutinu Đuranoviću i Draganu Šimšiću koji su nam i sada izašli u susret i našoj djeci obezbijedili novogodišnje paketiće i mnogo doprinijeli sreći i današnjem danu. Hvala im što misle na našu djecu“, kazala je vaspitačica Sonja Popović.

Djeca su bila i više nego raspoložena za pjesmu, igru, druženje i fotografisanje sa Djeda Mrazom, a koliko je ovaj dan za njih poseban potvrđuje i Milena Tomašević ispred savjeta roditelja.

Čast mi je i zadovoljstvo da se u ime roditelja ovog vrtića zahvalim gospodinu Šimšiću na poklonima koje daruje našoj djeci jer to za njih predstavlja veliko zadovoljstvo i sreću kao što ste vidjeli. Iskoristiću priliku da se zahvalim i ovoj ustanovi i divnim zaposlenima koji na adekvatan način vode računa da se naša djeca osjećaju kao kod svoje kuće“, kazala je Tomašević.

I zaista, uz ogromnu posvećenost kako vaspitača tako i društveno odgovornih kompanija poput mljekare „Lazine“, mališani mogu samo da uživaju u bezbrižnom djetinjstvu. Ne sumnjamo da će im, zahvaljujući njima, ovaj dan ostati u dugom i lijepom sjećanju.