Pucnjava u Kotoru misterija za policiju

Tamara Zvicer je supruga Radovana Zvicera, kojeg je policija označila kao jednog od vođa “kavačkog” kriminalnog klana

725 pregleda39 komentar(a)
Kotor policija, Foto: Filip Roganović
24.05.2016. 05:26h

Policija do sinoć kasno nije znala na koga je pucano u kotorskom naselju Dobrota.

Iz vrha Uprave policije nezvanično je saopšteno da je "metak završio u autombilu Kotoranke Tamare Zvicer, koja u pucnjavi nije povrijeđena".

Tamara je supruga Radovana Zvicera, kojeg je policija označila kao jednog od vođa "kavačkog" kriminalnog klana.

Isti sagovornik koji je potvrdio da je metak završio u vozilu Zvicerove, kazao je da policija ne može sa sigurnošću tvrditi da je ona i bila meta napada.

"Još nemamo ni oštećenog, ni osumnjičenog. Na mjestu na kom je došlo do upotrebe vatrenog oružja pronađeno je samo vozilo Tamare Zvicer, ali se ne zna da li je njen automobil slučajno pogođen", kazao je sagovornik “Vijesti”.

Juče, sat nakon pucnjave, drugi izvor iz policije nezvanično je tvrdio da je u Dobroti pucano na automobil u pokretu kojim je upravljao Kotoranin Slobodan Kašćelan. Isti izvor kasnije je ispričao je drugu verziju - da je Zvicer bila meta napada.

Kašćelana je policija takođe označila kao jednog od vođa "kavačkog" klana. Taj Kotoranin nedavno je "Vijestima" saopštio da nije šef, ni član nikakvih kriminalnih klanova.

U kotorskom podzemlju već duže bjesni rat, čiji je ishod nekoliko ubijenih i ranjenih, paljenje autombila... Policija nije rasvijetlila nijedno ubistvo ni pokušaj ubistva koja se, prema operativnim podacima, dovode u vezu sa kotorskim kriminalnim klanovima.