Ibra: Nedostajaće mi Murinjo

„Mislim da će svima nedostajati Murinjo. Da li sam iznenađen što je dobio otkaz? Ovo je takav posao, zavisiš od rezultata. Pogotovo treneri, njih lakše otpuštaju nego nas igrače“, rekao je Ibrahimović

1 komentar(a)
Ibrahimović, Foto: Reuters
15.02.2016. 11:09h

Na „Parku prinčeva“ sjutra veče će se treći put zaredom u nokaut fazi Lige šampiona sastati Pari Sen Žermen i Čelsi.

Prije dvije sezone, Englezi su se eliminisali Francuze u četvrtfinalu zahvaljujući golu u gostima, a PSŽ se lani revanširao u osmini finala na istovjetan način.

Gotovo sve je isto, samo jednog čovjeka nema - Žozea Murinja. Specijalni će najviše nedostajati čovjeku sličnog temperamenta.

„Mislim da će svima nedostajati Murinjo. Vjerujem, ipak, da će se uskoro vratiti fudbalu i da će opet voditi neki klub. Da li sam iznenađen što je dobio otkaz? Ne znam. Ovo je takav posao, zavisiš od rezultata. Pogotovo treneri, njih lakše otpuštaju nego nas igrače“, rekao je Zlatan Ibrahimović za „Tajms of Indija“.

Legendarnom Šveđaninu u junu ističe ugovor sa PSŽ-om, a još nije objavio gdje će igrati naredne sezone.

Govorilo se o povratku u Milan, odlasku u Englesku, ali Ibrakadabra ne odbacuje mogućnost da ode u Kinu u slučaju nevjerovatne ponude.

„Kina je uzbudljiva, zar ne? Ali, hajde da vidimo šta budućnost čuva za mene. Velike stvari će se dogoditi“, u svom stilu je zaključio Ibrahimović.