Četvrtkom Roditeljski kutak

Gost jutarnjeg programa i Aleksandar Perović iz Ekološkog pokreta "Ozon".Govorimo o regionalnom projektu ,,Prukupljanje podataka o čvrstom otpadu u zemljama Jugoistočne Evrope", gdje su kroz četiri sezonka mjerenja pratili generisane količine i vršili analizu morfološkog sastava otpada u Podgorici, Pljevljima , Beranama i Kotoru.

0 komentar(a)
Boje jutra, Foto: Tv Vijesti
10.02.2016. 14:44h

Udruženje Roditelji će u subotu, 13. februara u Podgorici organizovati veliku akciju prikupljanja igračaka za fond Biblioteke igračaka, pod sloganom Zajedno za Igračkoteku.

Udruženje poziva roditelje i sve zainteresovane da doniraju očuvane edukativne igračke sa kojima se njihovi mališani više ne igraju, kako bi druga djeca imala priliku da ih koriste iznajmljujući ih ili igrajući se u prostoru Igračkoteke i Razvojnog centra. U Roditeljskom kutku u Bojama jutra detaljnije o akciji.

Gost jutarnjeg programa i Aleksandar Perović iz Ekološkog pokreta "Ozon". Govorimo o regionalnom projektu "Prukupljanje podataka o čvrstom otpadu u zemljama Jugoistočne Evrope", gdje su kroz četiri sezonka mjerenja pratili generisane količine i vršili analizu morfološkog sastava otpada u Podgorici, Pljevljima , Beranama i Kotoru.

Ekipa jutarnjeg programa je posjetila Rajka Bulatovića iz Danilovgrada, koji prikuplja starine I priprema otvaranje etnografskog muzeja. Rajko posjeduje veliku zbirku predmeta koji svjedoče o tome kako se nekada živjelo u Crnoj Gori.

KK Budućnost VOLI igra sa Igokeom u 24. kolu ABA lige i kompletan prihod od te utakmice biće poklonjen udruženju roditelja djece oboljele od kancera "Feniks". Detaljnije u Bojama jutra.

Glavne naslove dnevne štampe komentarisaće novinarka Mila Radulović.

U jutarnjem programu TV Vijesti i aktuelnosti iz države i svijeta, kao i servisne informacije Meteo centra TV Vijesti, Auto-moto saveza, Kliničkog centra i Elektroprivrede Crne Gore.