Brajović: Socijaldemokrate će doprinijeti modernizaciji i stabilizaciji političke scene

Brajović se zahvalio članovima SD Plužina na angažovanju koje su pokazali u prethodnom periodu, rekavši da socijaldemokratska ideja u Plužimana opstaje i raste, upravo, zahvaljujući Socijaldemokratama Crne Gore, koji su njeni jedini i pravi reprezenti u Pivi

236 pregleda7 komentar(a)
Ivan Brajović, Foto: Socijaldemokrate
30.12.2015. 11:30h

Na izbornoj Konvenciji SD Plužina, na kojoj su izabrani kandidati za Glavni odbor i delegati za prvi Kongres Socijaldemokrata Crne Gore, predsjednik Ivan Brajović je poručio da će SD doprinijeti modernizaciji i stabilizaciji političke scene u našoj državi.

“Socijaldemokrate Crne Gore, koje već sada spadaju među rijetke partije, koja imaju zaokruženu partijsku strukturu u svim crnogorskim opštinama, imaju za cilj da doprinesu modernizaciji i stabilizaciji političke scene, zbog čega sebi neće dozvoliti luksuz da se gube u demagogiji i dnevnom dnevnom politikantstvu, zanemarujući vitalne interese Crne Gore. Naš cilj je moderna i ekonomski naprednija Crna Gora, a nje nema bez odgovornih i stabilnih političkih subjekata, što mi svakako jesmo. Partnerstvo za agresivan ekonomski razvoj nudimo, jer smo partija stručnih i odgovornih ljudi, koji su pokazali spremnost da preuzimu odgovornost za konkretne projekte koje vodimo, među kojima su i oni koji su do sada najveći koje je ikada ova država započinjala. Svojim djelima, a ne ispraznom retorikom, smo se kvalifikovali da predlažemo konkretne ekonomske mjere koje treba realizovati u budućnosti. Predstojeći Kongres koji je zakazan za 31. januar 2016. godine će biti odlična prilika da crnogorsku javnost upoznamo sa konkretnim predlozima za naredni period, na kojima zasnivamo našu viziju agresivnog ekonomskog razvoja”, rekao je Brajović.

Brajović se zahvalio članovima SD Plužina na angažovanju koje su pokazali u prethodnom periodu, rekavši da socijaldemokratska ideja u Plužimana opstaje i raste, upravo, zahvaljujući Socijaldemokratama Crne Gore, koji su njeni jedini i pravi reprezenti u Pivi.

Na izbornoj Konvenciji su izabrani dva kandidata za Glavni odbor – Miodrag Bakrač i Martin Ćalasan, i deset delegata za predstojeći Kongres: Lenka Đikanović, Martin Ćalasan, Đoko Vuković, Boro Gutović, Miodrag Bakrač, Mileta Ćalasan, Ratko Blagojević, Lazar Osmajić, Mitar Bakrač i Lazar Doderović.