Ivanović: Nismo dobro reagovali na titulu u Premijer ligi

0 komentar(a)
Bane Ivanović, Foto: Beta/AP
07.11.2015. 11:03h

Kapiten fudbalske reprezentacije Srbije Branislav Ivanović rekao je danas da Čelsi nije dobro reagovao na osvajanje titule u Premijer ligi i da je to razlog loših partija ekipe Žozea Murinja.

"Svi očekuju da budemo na vrhu, ali nismo dobro otvorili sezonu. Prvak uvijek ima dodatni pritisak i većina timova je reagovala na ovaj načina poslije ovajanja titule. U Premijer ligi svako svakog može da pobijedi, pa čak i najbolje ekipe. Upravo zato moramo da idemo korak po korak, verujem da ćemo uskoro popraviti poziciju na tabeli", rekao je Ivanović za Skaj Sport.

Čelsi se trenutno nalazi na 15. mjestu sa 11 osvojenih bodova i u istoriji Premijer lige nijedna ekipa sa te pozicije nije uspjela da se domogne prva četiri mjesta.

"Niko ne razmišlja o tome. Razmišljamo samo o narednom protivniku, o Stouku. Sezona je duga i naporna, još nije vrijeme da mislimo na kom mestu ćemo završiti", poručio je Ivanović.

Srpski reprezentativac oporavio se o povrede zadnje lože i konkurisaće za današnji meč protiv Stouka.

"Radim naporno da se vratim u prepoznatljivu formu. Mislim da igramo bolji, a jedini način da izađemo iz krize je da počcnemo da ređamo pobjede. Svaki naredni meč je najvažniji, nadam se da ćemo pokazati koliko smo jaki i da možemo da se vratimo", rekao je Ivanović.

Utakmica 12. kola Premijer lige između Stouka i Čelsija na programu je večeras od 18.30 na stadionu Britanija.