Lopetegiju "presuđeno": Nismo zaslužili, vratiće nam se jednog dana

Španska "Marka" tvrdi da je Lopetegiju "presuđeno", nakon poraza od Levantea u Madridu 2:1, da šanse da ostane trener Reala ne postoje, te da je samo pitanje vremena kada će doći do smjene

0 komentar(a)
lopetegi, Foto: Reuters
20.10.2018. 14:47h

Đulen Lopetegi je prošlost Reala - ako ne danas, onda ne sjutra, ako ne ni tada onda naredne sedmice poslije "el klasika".

Španska "Marka" tvrdi da je Lopetegiju "presuđeno", nakon poraza od Levantea u Madridu 2:1, da šanse da ostane trener Reala ne postoje, te da je samo pitanje vremena kada će doći do smjene.

"BeIN sports", s druge strane, tvrdi da će se odlazak ozvaničiti za najviše 48 sati...

"To je posljednje o čemu razmišljam sada. Momci nisu zaslužili da se ovakve stvari događaju. Nismo zaslužili ovakve rezultate. Imali smo 35 šuteva na gol, 19 kornera. Fudbal je prema nama okrutan", rekao je Lopetegi.

"Uz trenera smo do smrti", poručio je Marselo, strijelac jedinog gola u duelu sa Levanteom, kojim je prekinut najgori niz u istoriji kluba od 481 minuta bez pogotka.

"Uradimo sve što je potrebno, ali kao da se uvukao strah. Cijela atmosfera oko nas, koliko nismo dali gol, koliko smo promašili... Sve to utiče. Ali, siguran sam da će nam se vratiti, jer zaslužujemo mnogo više", rekao je Lopetegi.