Damjanović: Kad Mirko igra ovako, nema brige za nas

Napadač crnogorske reprezentacije Dejan Damjanović hvalio je nakon meča igru i karekter svojih saigrača, a posebno partiju kolege u napadu, kapitena Mirka Vučinića.

4 komentar(a)
Crna Gora - Moldavija, Foto: Savo Prelević
09.09.2014. 09:52h

"Poslije svega što nam se izdešavalo, pehova, situacije sa Drinčićem, opet smo pokazali karakter, volju, želju i znanje. Poprilično smo začepili usta mnogima u našoj zemlji, pošto je toliko negativne energije oko naše reprezentacije, a ne mogu da shvatim zašto. Toliko se pravi neka priča kao da dosta nas neće da igra za reprezentaciju".

"Ova pobjeda znači trostruko, i pokazali smo ovim Moldavcima da ono što se prošli put desilo da to više neće vidjeti. Prezadovoljan sam, igrali smo odlično, čak smo i dosta dobro čuvali loptu, što je malo bilo problem na prethodnim utakmicama".

"Odličan početak kvalifikacija. Od starta meča smo planirali da im pokažemo gdje su došli. Ja u dva navrata, Bećiraj jednom nismo imali sreće, ali mi je drago što je Mirko dao gol i što je odigrao odličnu partiju i pokazao da je naš pravi kapiten. Kad je on takav, onda nema brige za sve nas".