Podgorica: Postavljeno još 12 parkinga za bicikliste

Iz Telekoma su istakli da će građani, kada projekat završe, moći da bicikla ostavljaju na ukupno 18 parkinga

60 pregleda1 komentar(a)
parking za bicikliste, Foto: Telekom
26.07.2014. 10:33h

U okviru projekta izgradnje biciklističkih parkinga, koji je Telekom pokrenuo u saradnji sa NVO “Biciklo.me” i Glavnim gradom, postavljeno je još 12 parkirališta na ukupno 11 lokacija.

Iz Telekoma su saopštili da su dva parkinga za bicikla postavljena ispred bazena SC “Morača”, u Ulici Svetlane Kane Radević, a jedan ispred ulaza u "Eko zgradu", te da su ostali postavljeni ispred dvorane "Morače", u Ulici Ivana Milutinovića, ispred tržnog centra "Bazar" u Ulici Blaža Jovanovića i ispred zgrade Uprave policije, na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog.

"Parkirališta su danas postavljena i na uglu Hercegovačke na raskrsnici sa Bulevarom Stanka Dragojevića, između Osnovnog suda i Pravnog fakulteta, u Ulici 13. jula, ispred Autobuske stanice, na Trgu golootočkih žrtava, kod spomenika Svetog Petra Cetinjskog, u Ulici Džordža Vašingtona, ispred tržnog centra "Mall of Montenegro", u Ulici bratstva i jedinstva i u Donjoj Gorici, kod Doma zdravlja", navodi se u saopštenju.

Iz Telekoma su naglasili da su prethodno parkinzi postavljeni ispred gradske biblioteke "Radosav Ljumović" i preko puta Gradskog parlamenta u Njegoševoj ulici, na Rimskom trgu, kod PC "Kruševac" ispred zgrade Telekoma u Moskovskoj i na Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog, preko puta bivše zgrade Vlade. Istakli su da će građani, kada projekat završe, moći da bicikla ostavljaju na ukupno 18 parkinga.