Rukometašice Budućnosti 3. avgusta počinju pripreme

Navodi se da će podgorički tim od 5. do 16. avgusta boraviti na pripremama na Kopaoniku, a učestvovaće na turnirima u Bukureštu, Koprivnici i Ljubljani.

0 komentar(a)
Rukometašice Budućnosti, Foto: ŽRK Budućnost
25.07.2014. 17:40h

Okupljanjem i zajedničkom večerom rukometašice Budućnosti 3. avgusta u Podgorici počeće pripreme za novu sezonu, objavljeno je na zvaničnom sajtu podgoričkog kluba.

Navodi se da će podgorički tim od 5. do 16. avgusta boraviti na pripremama na Kopaoniku, a učestvovaće na turnirima u Bukureštu, Koprivnici i Ljubljani.

Novu sezonu počeće sa prošlogodišnjim sastavom, pojačanim Katarinom Bulatović, koja se nakon dvije sezone vratila u podgorički tim.

Izabranice Dragana Adžića 4. avgusta obaviće ljekarske preglede i odraditi prvi trening, a dan kasnije otputovaće na Kopaonik, gdje će boraviti do 16. avgusta.

Na turniru u glavnom gradu Rumunije, od 21. do 24. avgusta, Budućnost će igrati protiv njemačkog Bjetighajma i ruskog Rostova, dok će rivali na turniru u Koprivnici (29. i 30. avgust) biti domaćin Podravka, slovenački Krim i slovačka ekipa Mihalovce.

Posljednja provjera podgoričkom timu biće turnir u Ljubljani, 12. i 13. septembra, na kojem će mu protivnici biti Krim, hrvatska Podravka i austrijski Hipo.

Nova sezona Lige šampiona, koja će biti igrana u izmijenjenom formatu, počeće 17. oktobra, a protivnik na startu, 19. oktobra, biće makedonski Vardar.

Protivnici u grupi B su još njemački Tiringer i tim iz kvalifikacija (danski Midtjiland, norveški Bjasen, Podravka i Radnički iz Kragujevca).

Po novom formatu Lige šampiona, tri prvoplasirane ekipe izboriće plasman u drugu fazu najkvalitetnijeg takmičenja na Starom kontinentu.