Husović vodi Bošnjačku stranku u Rožajama

Jedna od opcija za nosioca bio je i konzul Crne Gore u Frankfurtu Ervin Ibrahimović, koji, kako tvrdi izvor iz BS, želi da nastavi diplomatsku karijeru

66 pregleda66 komentar(a)
Rafet Husović, Foto: Arhiva "Vijesti"
29.04.2014. 06:41h

Potpredsjednik Vlade za regionalni razvoj i predsjednik Bošnjačke stranke Rafet Husović biće nosilac liste te partije na lokalnim izborima u Rožajama, potvrđeno je “Vijestima” iz rožajskog odbora te stranke koji je juče utvrdio listu kandidata za odbornike.

Iako je jedna od opcija za nosioca bio konzul Crne Gore u Frankfurtu Ervin Ibrahimović, koji, kako tvrdi izvor iz BS, želi da nastavi diplomatsku karijeru.

BS je ljuti rival DPS u Rožajama koje predvodi Nusret Kalač. Izvor iz BS je kazao da ne isključuju postizbornu koaliciju sa SDP-om, ako ne osvoje apsolutnu vlast u Rožajama.

Izvor iz vrha BS kazao je “Vijestima” da će Husović ukoliko BS trijumfuje na lokalnim izborima u Rožajama, ostati na funkciji u Vladi i neće biti gradonačelnik.

Husović je ranije “Vijestima” kazao da su rožajskom odboru BS odnosi dobri i da nije bilo sukoba oko kandidata za gradonačelnika.

Husović je bio nosilac liste BS i na posljednjim lokalnim izborima održanim 2010. kada je u tom gradu pobijedio DPS.