Siti spremio 75 miliona funti za Levandovskog i Kavanija

Za Levandovskog se interesuju Bajern Minhen, Mančester junajted, Juventus I Barselona, dok je PSŽ najuporniji da angažuje reprezentativca Urugvaja

1 komentar(a)
Levandovski, Foto: Beta/AP
28.04.2013. 09:44h

Gubitak titule u Engleskoj i loš rezultat u Ligi šampiona, natjerali su čelnike Mančester sitija da pojačaju tim za narednu sezonu.

Prema pisanju “Dejli stara”, na meti “građana” nalaze se Robert Levandovski (Borusija Fortmund) i Edinson Kavani (Napoli), za koje su spremili 75 miliona funti.

Poljaku ugovor sa “milionerima” ističe narednog ljeta i u Mančester sitiju smatraju da je suma od 25 milioa funti sasvim dovoljna za realizaciju transfera, dok će Napoliju poslati ponudu vrijednu 50 miliona britanskih novčanica.

Za Levandovskog se interesuju Bajern Minhen, Mančester junajted, Juventus I Barselona, dok je PSŽ najuporniji da angažuje reprezentativca Urugvaja.

Ukoliko se realizuju ova dva trnsfera, višak će postati Edin Džeko, a velika je vjerovatnoća da će novi koub morati da potraži i Karlos Tevez.

“Građani” su i proteklog ljeta željeli Levandosvkog, ali do dogovora nije došlo.

"Kavani je gotova stvar, sa njim je sve dogovoreno. Ostaje da se vidi šta će biti sa Levandovskim”, rekao je izvor iz Mančester sitija za “Dejli star”.