Manćini psovao pred novinarima

"Ne mogu, jednostavno ne mogu da odgovaram na isto pitanje svake sedmice", rekao je Manćini i opsovao u pravcu novinara.

2 komentar(a)
Manćini, Foto: REUTERS
23.02.2013. 13:27h

Ne postavljajte pitanje Robertu Manćiniju da li se plaši otkaza u Sitiju, to je lekcija koju su juče naučili engleski novinari.

U trenutku kada jedan od najskupljih timova na svijetu ima 12 bodova manje od gradskog rivala Junajteda, nalazi se van Lige šampiona i Liga kupa (nada se trofeju samo u FA kupu) italijanski trener se čudi zašto se pored njegovog statusa postavlja znak pitanja.

Ipak, sa otvorene ljutnje na pitanja takve vrste, Manćo je prešao na psovke.

"Ne mogu, jednostavno ne mogu da odgovaram na isto pitanje svake sedmice", rekao je Manćini i opsovao u pravcu novinara.

Onda je nakon kraće pauze nastavio:

"Sačekajte dva mjeseca. Na kraju sezone ćete saznati, ali ja vam do tada neću više odgovarati na takva pitanja".

Prošlog petka, Manćini je na isto pitanje revoltirano odgovorio opaskom da je on najbolji trener u Engleskoj.

"Zašto bi Siti mijenjao trenera? Hajde recite mi, iz kojeg razloga? Prije ste imali Gvardiolu, a kada je on otišao u Bajern, morate da pronađete nekog drugog koga ćete svake sedmice postavljati za trenera Sitija!"

Manćo je u julu potpisao petogodišnji ugovor sa Sitijem. Ali, šeici mu nisu dali mandat da bi bio drugi u Premijer ligi i da bi stalno ispadao iz Lige šampiona već u grupnoj fazi.