Udovičić: Pismo je otišlo na pogrešnu adresu

"Nije trebalo da se obraćaju Stučnom savjetu ili Upravnom odboru, već meni. Ja sam njihov trener, ja ih biram, a ne neko drugi. Problemi su uvijek ostajali među nama, zato smo i nanizali uspjehe...

1 komentar(a)
Dejan Udovičić, Foto: Fonet
16.10.2012. 12:18h

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Udovičić reagovao je na pismo reprezentativaca upućeno Savezu zbog nezadovoljstva njegovim radom i pripremama za Olimpijske igre u Londonu.

Udovičić je istakao da su svi nezadovoljni morali da se obrate njemu...

"Smatram da je pismo otišlo na pogrešnu adresu. Nije trebalo da se obraćaju Stučnom savjetu ili Upravnom odboru, već meni. Ja sam njihov trener, ja ih biram, a ne neko drugi. Problemi su uvijek ostajali među nama, zato smo i nanizali uspjehe. Dobro se zna šta je i čija odgovornost", rekao je Udovičić za “Sport”.

Srbija za dvije sedmice počinje pripreme za Svjetsku ligu, a selektor je najavio sljedeći korak.

"U narednom periodu razgovaraću sa svakim igračem u četiri oka. Želim da vidim stvarno stanje stvari i, naravno, ne dijelim ih na potpisnike i nepotpisnike. Za mene su svi isti", rekao je Udovičić, koji ima ugovor sa Savezom do 2016.

Sjednica Stručnog savjeta i Upravnog odbora na kojoj će se raspravljati o pismu biće održana danas.

"Podržavam sve institucije Saveza i predsjednika Sovrovića u nastojanju da se riješe sva pitanja. Očekujem da poslije ove sjednice budemo bliži rješenju. Takođe, očekujem da dobijemo odgovor ko su inicijatori pisma i šta je pozadina svega. Vrlo pozitivno gledam na predstojeće dane", zaključio je selektor Udovičić.