Vučinić u Demokratskom frontu

Predsjednik i član Predsjedništva Fronta, Miodrag Lekić i Branko Radulović kazali su da su veoma zadovoljni što je Demokratski front dobio u javnosti afirmisanog pojedinca

96 pregleda124 komentar(a)
25.07.2012. 16:00h

Predsjednik Glavnog odbora Unije Slobodnih sindikata Janko Vučinić pristupio je Demokratskom frontu, saopšteno je iz pres službe Fronta.

"Potpisujući Sporazum o formiranju Demokratskog fronta, Vučinić je rekao da i pored svega što je uradio svojim djelovanje u sindikatu, za korjenite promjene položaja radnika koje su najveće žrtve tranzicije - svoje dalje angažovanje vidi u Frontu", kaže se u saopštenju.

Kako se navodi, Vučinič je rekao da je uvjeren da će članstvom u toj političkoj organizaciji doprinjeti promjenama u društvu, neophodnim za postizanje dostojanstva i socijane sigurnosti radnika“.

Iz Demokratskog fronta je saopšteno da su povodom Vučinićevog pristupanja, predsjednik i član Predsjedništva Fronta, Miodrag Lekić i Branko Radulović kazali su da su veoma zadovoljni što je Demokratski front dobio u javnosti afirmisanog pojedinca.

"Koji će svojim djelovanjem doprinijeti da Front uistinu postane dominantan činilac neohodnih političkih, društvenih i socijanih promjena", kaže se u saopštenju Fronta.