Vučinić: Stevan je kao mlađi brat

“Nisam se čuo sa njim, ali svi znamo koliko je dobar igrač“, rekao je Vučinić, ističući da ne bi bilo problema što se tiče konkurencije u timu.

0 komentar(a)
11.07.2012. 16:17h

Na predstavljanju novih dresova Juventusa za sljedeću sezonu, u centru pažnje medija bio je Mirko Vučinić, ne samo zbog toga što je bio jedan od najzaslužnijih za prošlosezonski Skudeto.

Novinari su od Mirka htjeli da čuju da li razgovarao sa saigračem iz reprezentacije Stevanom Jovetićem o dolasku u Juventus, pošto se posljednjih dana sve više govori o interesovanju Torineza za napadača Fiorentine.

“Nisam se čuo sa njim, ali svi znamo koliko je dobar igrač. On je za mene kao mlađi brat. Što više odličnih igrača dođe, tim bolje za Juventus“, rekao je Vučinić, ističući da ne bi bilo problema što se tiče konkurencije u timu.

Mirko je rekao da je „nakon 40 dana odmora spreman da naporno radi“.

“Odgovornost zbog odbrane titule nas ne plaši, naprotiv. Učiniće nas još jačim”, istakao je Vučinić.

„Prošle sezone je bilo sjajno, nadam se da ćemo trobojku za šampionsku titulu nositi što duže“, dodao je bivši igrač Sutjeske, Lećea i Rome.

Juventus će naredne sezone igrati i u Ligi šampiona.

„Igrao sam Ligu šampiona sa Romom i uvijek sam pružao dobre partije“.

Na pitanje šta bi izabrao između Skudeta i Lige šampiona, Mirko je odgovorio:

„Izabrao bih, sigurno, Ligu šampiona, jer je to takmičenje u kojem se ne pobjeđuje svake godine“, zaključio je Vučinić, uz napomenu da se Juventus veoma pojačao u prelaznom roku.