Teves se izvinio navijačima Mančester sitija

"Želim da uputim iskreno izvinjenje vjernim navijačima Mančester sitija za sve ovo što se dešava između mene i kluba u posljednja četiri mjeseca", izjavio je Teves

0 komentar(a)
Teves, Foto: Beta/AP
22.02.2012. 11:08h

Argentinac Karlos Teves izvinio se navijačima Mančester sitija, pa je nakon četiri mjeseca "rata" sa klubom, sve spremno za njegov povratak na teren u dresu kluba sa kojim se i posvađao.

Popularni Apač, međutim, i dalje odbija da se izvini osobi sa kojom je i počeo sukob - treneru Robertu Manćiniju.

"Želim da uputim iskreno izvinjenje vjernim navijačima Mančester sitija za sve ovo što se dešava između mene i kluba u posljednja četiri mjeseca. Sada želim da se koncentrišem na igru i pomognem Mančester sitiju da osvoji titulu prvaka", rekao je Teves.

Argentinski napadač odbio je da posluša Manćinijevu naredbu da uđe u igru na meču sa Bajernom u gostima u takmičenju po grupama Lige šampiona.

Nakon što je italijanski trener izjavio da je "Teves završio sa Sitijem", engleski klub je na sve načine pokušavao da proda brzonogog napadača, ali ne i ispod cijene. Niko, međutim, nije bio spreman da plati 35 miliona eura.

Manćini je zbog toga pogazio riječ, ponudio je Tevesu drugu šansu, a kada se očekivalo da će Argentinac prihvatiti ruku pomirenja, stigla je izjava:

"Vraćam se, iako me je trener tretirao kao psa!"

Stručnjaci su upozorili da bi ovakav povratak Tevesa mogao da predstavlja "bombu" u svlačionici Mančester sitija, ali više nema povratka - "građani" će u nastavku sezone biti ubojitiji za Argentinca.