Demokrate: DPS Kolašin izgubljen u vremenu i prostoru

"Ovih dana će građani Kolašina biti detaljnije upoznati kako se DPS funkcioneri zakonito bave biznisom"

98 pregleda8 komentar(a)
Demokratska Crna Gora, Foto: Demokratska Crna Gora
09.05.2018. 15:39h

Opštinski odbor Demokratske partije socijalista (DPS) Kolašin, izgubljen u vremenu i prostoru, na sve načine pokušava osujetiti pozitivnu i modernu političku kampanju koju Demokrate i u Kolašinu i cijeloj Crnoj Gori sprovode, saopšteno je danas iz Opštinskog odbora (OO) Demokratske Crne Gore Kolašin.

Oni su reagovali na saopštenje DPS Kolašin u kome je poručeno da je "predizborna kampanja Demokrata izložba likovnih radova i 3D željoteka".

"Lažnim, prljavim i beskrupoloznim podmetačinama pokušavaju prevariti građane Kolašina i zamaskirati ko je uništio kolašinsku privredu, zatvorio brojna preduzeća, rasprodao opštinsku zemlju, napravio deficit od 11 miliona eura, itd. Možda su zaboravili kako su sa svojim satelitima punili sopstvene džepove arčeći novac građana Kolašina", navodi se u saopštenju kolašinskih Demokrata.

Oni su dodali da kada se radi o razvijanju privatnog biznisa, znaju Kolašinci preko čijih posjeda su se pravili mostovi, kako bi oni koji sada nude Kolašincima bolje sjutra, navodno legalno zaradili više stotina hiljada eura.

"Ovih dana će građani Kolašina biti detaljnije upoznati kako se DPS funkcioneri zakonito bave biznisom. Da Demokrate drže riječ svjedoče one opštine u kojima su Demokrate preuzele vlast, tako ćemo i u Kolašinu raditi, graditi i polagati račune građanima Kolašina, a ne onima koji crtaju mete poštenim građanima Crne Gore i svima onima koji im se suprostave u svojim nepočinstvima. Demokrate projektuju kapitalne objekte koje ostvaruju u opštinama u kojima vladaju, a vi crtate mete slobodnim novinarima i poštenim građanima Crne Gore. I pritom ste još nervozni i u panici, jer ste svjesni da nemate ni ideja, ni kadra kao Demokrate, pa ste počeli da nas kopirate u svim projektima. Da ste tek sad počeli da se bavite politikom i da tek sad vršite vlast, rekli bismo vam da samo nastavite da nas kopirate – valjda nešto i naučite. No, s obzirom da 30 godina uništavate Kolašin, što sa državnog, što sa lokalnog nivoa, nema vam pomoći. Ostavljamo vas da još malo plivate u političkom blatu u kojem plivate punih 30 godina, uskoro ćete se sa svojim satelitima u njemu i udaviti", piše u saopštenju kolašinskih Demokrata.