U Japanu osmislili hotele za ljubavne užitke uz nevidljivu poslugu

Iz kreveta možete upravljati TV-om i svjetlima, dok seksi igračke možete naručiti poslugom u sobu, koju ne vidite

76 pregleda0 komentar(a)
12.10.2011. 16:55h

Japanci nisu samo narod na koji se majka prirode opako obrušila, nisu samo radoholičari koji idu samo pet dana na godišnji odmor - oni su i veliki izumitelji.

Naime, u Japanu su još 60-tih godina osmišljeni tzv. love hoteli, specijalizovani za ljubavne užitke, koji danas poprimaju zanimljive dizajne.

Do hotela koji su stvoreni samo za parove i imaju razno uređene sobe koje se mogu iznajmljivati na sat, došli su prvenstveno iz potrebe.

Kultura im je takva da se živi sa roditeljima sve do braka i to najčešće po tri generacije pod istim krovom i često odvojeni samo papirnim pregradama.

Praktični, kakvi jesu, zato su si osmislili hotele gdje se dolazi samo na seks.

Tematske sobe

Sobe su u ljubavnim hotelima toliko posebne da svako sebi može odabrati 'svijet' u kojem želi provesti te plaćene sate. Dio ih je u normalnom evropskom stilu, ali sa dodacima kreveta koji se okreću, ogledalima, temama iz filmova…

Ima i 'specijalizovanih' soba za doktore, vozače, ronioce i astronaute, a poneki hoteli imaju sobe i za grupne zabave sa dodatnim pogodnostima.

Jedan hotel kao bonus daje i besplatna putovanja u Tokijo Diynilend ili Hong Kong ako neki par u pola godine obiđe njihove 24 sobe.

U sobama je sve automatizovano. Iz kreveta možete upravljati TV-om, radiom i svjetlima, dok piće, grickalice i seksi igračke možete naručiti poslugom u sobu, koju, naravno, ne vidite.

Sve to plaćate kreditnom karticom ili gotovinom u aparatu iz sobe.

I za kraj treba znati da je cijena takvih soba prihvatljiva. Zanimljivo je da se sobe mogu rezervisati od 2 sata što košta između 18 i 45 američkih dolara, pa i cijelu noć za 115 dolara.