Malovrazić i dalje na kormilu

- Želimo opstanak, po mogućnosti uz znatno manje tenzija nego što je slučaj bio prethodne godine - rekao je Malovrazić

0 komentar(a)
Malovrazić, Foto: Savo PRELEVIĆ
13.06.2011. 18:24h

Upravni Odbor OFK Petrovca, nakon sastanka sa šefom struke Miloradom Malovrazićem, donio je odluku da provjereni i iskusni strateg i naredne sezone predvodi sa klupe tabor petrovačkog prvoligaša. Tokom pregovora je bilo riječi o uslovima za nastavak saradnje, kao i prioritetima u klubu i oslanjanju na mlađe snage. Prevashodni cilj je afirmacija mlađih igrača i opstanak u elitnom rangu.

- Ako neke stvari i pored malih poteškoća funkcionšu dobro - ne treba ih mijenjati. Na sastanku je bilo riječi i o kompletnoj prethodnoj sezoni, postignutim rezultatima, ambicijama kluba za narednu godinu i, naravno, pitanju šefa stručnog štaba. Procijenili smo da je Malovrazić u ovom trenutku najbolje rješenje i on će i u narednoj sezoni biti šef stručnog štaba. Neke zamisli oko igračkog kadra i oslanjanja na mlađe snage našle su zajedničko uporište i među upravom, ali i strukom. Cilj je opstanak u eliti, oslanjanje na mlađe i perspektivne igrače, a imamo i jasnu želju da u tim dovedemo i nekoliko fudbalera iz Bara koji su, nažalost, ostali bez elite. Talentovani Nemanja Leverda iz Mornara je praktično naš igrač, a razmišljamo i o još nekima - istakao je sportski direktor Petrovca Mitar Goliš.

Uspješnim završetkom pregovora bio je zadovoljan i strateg koji je već u nekoliko navrata predvodio Petrovac sa klupe i u prethodnoj sezoni izborio opstanak nekadašnjeg osvajača Kupa.

- Drago mi je što ću i naredne sezone u saradnji sa mojim kolegama predvoditi Petrovac sa klupe. Želimo opstanak, po mogućnosti uz znatno manje tenzija nego što je slučaj bio prethodne godine. Odradićemo kvalitetne pripreme, u saradnji sa upravom osigurati usluge i nekoliko mlađih igrača, a nekima se nažalost i zahvaliti na saradnji. Želja svih nas je stabilan klub, afirmacija igrača i dobar rezultat naredne sezone- naglasio je novi-stari strateg Petrovca Milorad Đembo Malovrazić.