Najzaposleniji glumac današnjice u filmu "Pogled"

The Stare režira Džej Ananija, koji je sa Frankom već radio na filmu Shadows Lies.

0 komentar(a)
21.04.2011. 12:46h

Najzaposleniji glumac današnjice, Džejms Franko, svake nedjelje nađe se u vijestima s nekim novim projektom

Pitanje je šta će se od svih tih najavljenih projekata na kraju realizovati i koliko filmova godišnje čovjek može da snimi, ali je Franko opet najavio novo ostvarenje. Ovog puta trebalo bi da glumi u drami The Stare (Pogled), u kojoj će mu društvo praviti Vinona Rajder.

The Stare režira Džej Ananija, koji je sa Frankom već radio na filmu Shadows & Lies.

Njihov novi projekat je navodno veoma sličan Crnom labudu, samo sa piscima predstava umjesto balerina i sa Vinonom umjesto Natali Portman. Rajder, koja se vratila na veliko platno ulogom ostarjele balerine u filmu Crni labud, nedavno je otkrila da je oduševljena što je njena koleginica iz tog filma i dobitnica Oskara Natali Portman trudna.

U The Stare Vinona će igrati dramaturškinju koja ima problema sa novom predstavom, a zatim otkriva da se njen mozak igra s njom, pa gubi razum od količine ludih vizija i bolesnih snova.

Franko će igrati jednog od glumaca u predstavi, a snimanje počinje u maju.

Scenario je napisao Ananija, a osim što glumi, Franko će biti i producent. Glumac će se uskoro pojaviti i u filmu "Uspon planeta majmuna", a navodno će održati masterklas u njujorškoj Tiš školi umjetnosti.