Bolji smo od Budućnosti, možemo i do titule

“U posljednje vreme u centru pažnje su Zvezda i Budućnost. Mi smo bačeni u zapećak, a naravno da možemo da osvojimo ABA ligu. Očekujem da najbolja izdanja pokažemo kada to bude i najpotrebnije. Cijenimo Zvezdu, cijenimo Budućnost, ali možemo do trona”, rekao je Musa

0 komentar(a)
Džanan musa, Foto: Cedevita/Marin Susic
01.03.2018. 15:25h

Košarkaš Cedevite Džanan Musa kazao je da njegov tim može da eliminiše Budućnost u polufinalu ABA lige, ali i da osvoji titulu u regionalnom takmičenju.

Budućnost Voli i Cedevita igraće u polufinalu plej-ofa, ukoliko posljednja dva kola regularnog dijela sezone ne budu imala neočekivan rasplet.

"To je realno. Dobro se poznajemo, mnogo puta smo igrali tokom sezone. Ujednačenog smo kvaliteta i odlučiće nijanse. Mislim da imamo za nijansu bolju ekipu i vjerujem da ćemo igrati u finalu”, rekao je Musa za Sport Klub:

On smatra da Cedevita može da ide do kraja.

“U posljednje vreme u centru pažnje su Zvezda i Budućnost. Mi smo bačeni u zapećak, a naravno da možemo da osvojimo ABA ligu. Očekujem da najbolja izdanja pokažemo kada to bude i najpotrebnije. Cijenimo Zvezdu, cijenimo Budućnost, ali možemo do trona”, rekao je Musa.

ABA liga se nastavlja ovog vikenda. Cedevita u subotu gostuje MZT-a, a Budućnost u nedjelju ekipi Partizana.

"Plavi" imaju pobjedu više i bolji međusobni skor od zagrebačkog tima.