Bar: U pretresima stanova osoba povezanih sa Kožarom oduzeto oružje i municija

Policija je pretresom stana koji koristi Nikola Pavlićević pronašla i zaplijenila pištolj, kao i više različite municije

973 pregleda0 komentar(a)
28.02.2018. 17:06h

Barska policija pretresala je danas stanove osoba povezanih sa Alanom Kožarom. Prema saznanjima "Vijesti", pretresane su lokacije koje koriste dvije ženske osobe i jedan Baranin.

Svo troje policija dovodi u vezu sa Kožarom, kog označavaju šefom jednog od barskih kriminalnih klanova.

Policija je pretresom stana koji koristi Nikola Pavlićević (27) pronašla i zaplijenila pištolj, kao i više različite municije.

"Prilikom pretresa stana i drugih prostorija koje koristi N.P. (27), policijski službenici su pronašli i oduzeli pištolj marke „Pietro beretta“ kalibra 7,65 mm sa pet metaka u okviru, 34 komada lovačke municije različitog kalibra kao i pištoljsku municiju kalibra 7,62 mm", saopšteno je iz Uprave policije.

Državni tužilac u Baru je naložio da se protiv Z.P. (66) koji je preuzeo odgovornost, podnese krivična prijava zbog sumnje da je počinio krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Policija je, takođe, pretresom stana i drugih prostorija koje koristi I.M. (33) pronašla i oduzela dva pištolja kalibra 7,65 milimetara i 357 magnum u ilegalnom posjedu.

O događaju je obaviješten nadležni tužilac koji će se naknadno izjasniti o kvalifikaciji ovog djela, a pronađeno i oduzeto oružje i municija biće upućeni u Forenzički centar radi vještačenja, saopštili su iz policije.

Galerija