NSD: Crnom Gorom upravljaju izdajnici koji sprovode otvorenu torturu i progon nad političkim protivnicima

"Takođe je osuđeno i stavljanje Crne Gore u inferioran položaj prema privremenim vlastima u Prištini od strane Duška Markovića i Filipa Vujanovića po pitanju demarkacije granice sa lažnom državom Kosovo"

10 komentar(a)
Nova srpska demokratija, Foto: Facebook.com/slobodan.trkulja
26.02.2018. 16:37h

Presuda kojom je jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) Milan Knežević osuđen na četiri mjeseca zatvora, montirani sudski procesi koji se vode protiv lidera DF-a, ustupanje teritorije lažnoj državi Kosovo su jasni pokazatelji da Crnom Gorom upravljaju izdajnici koji sprovode otvorenu torturu i progon nad svojim političkim protivnicima, saopšteno je danas iz Nove srpske demokratije (NSD).

U saopštenju NSD se navodi da je Predsjedništvo te partije na današnjoj sjednici snažno podržalo Kneževića, u kako su kazali "situaciji vezanoj za namjeru režima da ga protivustavno i protivzakonito smjesti u spuški zatvor na četiri mjeseca".

"Knežević ima svaku vrstu podrške od strane NSD-a ze sve odluke koje u vezi date situacije donese", piše u saopštenju NSD.

Iz te partije su kazali i da je Predsjedništvo razmatralo i aktuelnu političku situaciju i stanje na terenu.

"Predsjedništvo je zaključilo da infrastruktura NSD-a spremno dočekuje sve događaje koji slijede narednih mjeseci. Takođe je osuđeno i stavljanje Crne Gore u inferioran položaj prema privremenim vlastima u Prištini od strane Duška Markovića i Filipa Vujanovića po pitanju demarkacije granice sa lažnom državom Kosovo. Predsjedništvo NSD-a je zaključilo da se u narednom periodu mora spriječiti ovakvo ponašanje vlasti , da se zarobljene institucije moraju osloboditi ali i da je potrebno da u ovakvim situacijama imamo veći stepen solidarnosti od strane ostalih opozicionih struktura", zaključuje se u saopštenju NSD-a.