Petrovac ne pamti ovakvu pobjedu, Titograd i Kom u zoni baraža

Tim Nenada Vukčevića prekinuo niz od pet mečeva bez pobjede najboljom partijom ove sezone i najubjedljivijom pobjedom u prvenstvu još od novembra 2008. godine, kada je pod Malim brdom pobijeđeno Jezero iz Plava 5:1

3901 pregleda2 komentar(a)
Fudbaleri Petrovca, Foto: Savo Prelević

Petrovac je poslije dugo vremena van zone baraža, nakon ubjedljive pobjede nad Iskrom 4:1.

Tim Nenada Vukčevića prekinuo niz od pet mečeva bez pobjede najboljom partijom ove sezone i najubjedljivijom pobjedom u prvenstvu još od novembra 2008. godine, kada je pod Malim brdom pobijeđeno Jezero iz Plava 5:1.

Petar Vukčević je iz penala najavio trijumf Petrovčana, a 2:0 je bilo već nakon 32 minuta kada je pogodio i Milivoje Raičević.

Gosti su smanjili preko Dritona Camaja koji je postigao jedan od najljepših golova sezone - upisao se petom nakon kornera i pogodio suprotne rašlje gola Save Mugoše.

Ipak, to nije pomoglo Iskri, jer je Petrovac do poluvremena opet imao dva gola prednosti kada se upisao Miloš Kalezić... U nastavku je težak poraz tima Aleksandra Nedovića potpisao Andrija Ražnatović.

Iskra je ostala čvrsto na trećem mjestu, ali je nastavila da se muči u gostima – bez pobjede je na devet posljednjih gostovanja.

Zeta i Podgorica su remizirali na Trešnjici (1:1). Gosti su vodili pogotkom Balše Sekulića (ovog puta nije s centra, već iz peterca), a Zetu je poraza spasao Ivan Vukčević.

Zeta sada ima četiri boda manje od Iskre na četvrtom mjestuali je sačuvala tri boda prednosti u odnosu na Podgoricu.

OFK Titograda nije mogao do trijumfa ni u devetom meču zaredom.

Sada je osvojio bod u Radanovićima protiv Grblja (0:0), ali je situacija alarmantna jer podgorička ekipa nije slavila još od 1. decembra prošle godine.

Rudar je osvojio prvi bod nakon korona-pauze, odigravši 1:1 sa Komom na Zlatici.

Velizar Janketić je pogodio za vođstvo gostiju u 27, izjednačio je Japanac Arihiro Sentoku u 62. minutu.