Građani i Opština Bijelo Polje pomogli: Kreću radovi na novoj kući familije Šćekić

Kuća je izgorjela prekjuče oko 15. 30 časova, dok se četvoročlana porodica nalazila u obližnjoj kući njihove majke Stanke Šćekić. Svo pokućstvo ove siromašne porodice je uništeno u požaru

3232 pregleda0 komentar(a)
Početni radovi, Foto: Jadranka Ćetković

Počeli pripremni radovi za izgradnju kuće Šćekića izgorjele u požaru

U selu Ramčine danas su počeli pripremni radovi na izgradnji kuće porodići Šćekić, koja je ostala bez krova nad glavom nakon požara prije dva dana.

Predsjednik MZ Ravna rijeka Hadži Dragiša Jeremić je kazao da su odrađen proboj puta i zemljani radovi za izgradnju objekta. Donaciju za te radove opredijelio je Vojo Merdović iz Zatona.

Pored njega pomoć je uputila Opština BIjelo Polje i nekolicina građana. Jeremić se zahvalio Opštini, Merdoviću i građanima na donaciji i pozvao sve ljude dobre volje da pomognu uplatom novca ili donacijom u građevinskom materijalu ( šljunak, cement, armatura, blokovi, daske za šalovanje, krovni pokrivač, stolarija… ).

Kuća je izgorjela prekjuče oko 15. 30 časova, dok se četvoročlana porodica nalazila u obližnjoj kući njihove majke Stanke Šćekić. Svo pokućstvo ove siromašne porodice je uništeno u požaru.

Svi koji žele da pomognu uplate mogu izvršiti na broj žiro računa: 535-0700200143851-70 kod Prve banke, na ime Stanke Šćekić.