Mornar želi u Evroligu, Pavićević uporedio Cedevitu sa crnogorskom opozicijom: Prijete, a ništa ne urade

Pavićević je kazao da njegov brat Đorđije i on novac u Mornar ulažu zbog velike ljubavi prema košarci

15409 pregleda22 komentar(a)
Mihailo Pavićević, Foto: Filip Roganović

Trener košarkaša Mornara Mihailo Pavićević najavio je da je njegov tim podigao ljestvicu i da je jači nego prošle sezone.

Barani su u krugu favorita ABA lige.

“Podigli smo ljestvicu. Zvezda je napravila evroligašku ekipu, Partizan je jači nego prošle sezone, Budućnost se isto pojačala. Uz njih smo mi, Igokea i Cedevita Olimpija koja stalno prijeti, a ništa ne uradi, kao crnogorska opozicija”, rekao je Pavićević za portal maxbetsport.rs.

“Biće ovo vrlo interesantno prvenstvo, a mi vrlo opasni! Nema tu šta mnogo da se priča. Želimo da osvojimo FIBA Evrokup i kroz ABA ligu izborimo plasman u Evroligu! Već ove godine. Što možeš danas, ne ostavljaj za sjutra.”

Najavio je da bi Ajzea Vajthed mogao da bude igrač koji će obilježiti sezonu.

"Došao je kasno, ubrzo je usledio prekid sezone. Vrlo je inteligentan igrač, ima veliki potencijal. On bi mogao da bude iznenađenje prvenstva", kazao je Pavićević.

Pavićević je kazao da njegov brat Đorđije i on novac u Mornar ulažu zbog velike ljubavi prema košarci.

“Ovo što radimo brat i ja je jedna prava, istinska ljubav u sportu. Ne mogu da zamislim da tužim Mornar zbog neisplaćenih zarada. To ne bih uradio da nemam hljeba da jedem. Prije bih kopao kanale”, kazao je Mihailo Pavićević.